Loading...
MDD VerticaFare Tracking ID Dynamic Fare Tracking ID Histogram Fare Tracking ID Fares Strip Fare Tracking ID Boxever Tracking ID Homepage Fares Tracking ID
ALL60431240 ALL54330180 ALL62332760 ALL59705690 ALL11101210

قطر را در مدت سفر تجربه کنید

در حال عبور کردن (ترانزیت) از دوحه با پرواز هواپیمایی قطر هستید؟ با بازدید از جاذبه‌ها و فرهنگ شهر یا گذران وقت در کنار دوستان و بستگان، بیشترین بهره را از توقف خود ببرید.

اگر بخواهید ترانزیت یا توقف کوتاه پنج تا 96 ساعته به برنامه سفر خود اضافه کنید، می‌توانید بدون افزایش هزینه بلیت از مزایای ویزای ویژه توریست رایگان بهره‌مند شوید.

 

بر اساس معافیت روادید برای پروازهای ورودی که به تازگی در نظر گرفته شده است، اتباع مجموعا 80 کشور* اکنون می‌توانند از مزیت ورود بدون روادید به قطر بهره‌مند شوند. اگر درخواست شما از یکی از این کشورها ارائه شده باشد، به ویزای ویژه توریست از پیش تأیید شده نیازی نخواهید داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر، اینجا کلیک کنید.

 

درخواست ویزای ویژه ترانزیت

بسته‌های ویژه اقامت

با رزرو بسته‌های ویژه اقامت در دوحه شما می‌توانید از تور و هتل‌ها با نرخ‌های فوق العاده، شروع از 33,900,000 ریال، لذت ببرید.

مدارک لازم

پیش از ارائه درخواست، حتما مدارک ضروری زیر را آماده کنید.

  • رونوشت واضح از گذرنامه تک‌تک مسافران (شامل کودکان). مدت باقی‌مانده از دوره اعتبار گذرنامه در هنگام ورود به قطر باید حداقل شش ماه باشد.
  • بلیت‌های تأیید شده به مقصد قطر و مقاصد پس از آن، باید فقط مربوط به پروازهایی که توسط مدیریت هواپیمایی قطر انجتم می‌شوند، باشد. مسافران پروازهای نماد مشترک نمی‌توانند از این مزیت استفاده کنند.

پس از ارائه درخواست روادید، می‌توانید وضعیت درخواست خود را با استفاده از شماره درخواست روادید یا فرستادن ایمیل به نشانی  qatartransitvisa@qatarairways.com.qa پیگیری کنید.

اطلاعات مندرج در اطلاعیه تأیید روادید باید با مشخصات مندرج در گذرنامه همخوانی داشته باشد. در صورت مشاهده موارد اختلاف، با ما تماس بگیرید یا به نزدیک‌ترین دفتر هواپیمایی قطر مراجعه کنید.

حتما از روادید تأیید شده رونوشت بگیرید و آن را در مدت سفر همراه داشته باشید. ارائه این رونوشت به گیشه ثبت ورود و پس از ورود به قطر الزامی است. 

بازگشت به بالا