Close

Select your preferred website

  • Qiymetleri
    AXTAR
  • Səyahətinizi rezervasiya edin
  • Bülletenə
    Üzv ol
promoImage

Qatar Airways istiqamətlərinin birinə öz qızıl biletini tap

Qatar Airways Səyahət Festivalı zamanı xəzinə axtarışına başla və möhtəşəm istiqamətlərdən birinə olan gizli bileti kəşf et.

Sizin ölkənizdə seçilmiş gündə seçilmiş saatda qatarairways.com da rezervasiya bölümündə görünəcək qızıl bileti tap. Axtarış artıq başladı!

*Şərt və məhtudiyyətlər şamil edilir

Qızıl bilet nədir?
Qızıl bilet xüsusi istiqamətə olan 1 ədəd, qiyməti 0 manat olan (vergilər xaric) və 15 Sentyabr 2016 - 30 İyun 2017 tarixləri arası səyahət müddəti olan biletdir. Bilet üçün yalnız vergi və digər xərclər ödənilir. 

Qızıl bileti necə tapa bilərsiniz?

Addım 1: Aşağıdakı videoya baxaraq qızıl biletin gizlədildiyi şəhəri tapmağa çalışın. (Şəhəri tanımadınız? Daha çox ipucu üçün şəkillərə diqqətlə baxın).


Addım 2: Sizin ölkəniz üçün təyin edilmiş gündə qatarairways.com saytının rezervasiya bölməsinə daxil olaraq istiqamət və səyahət günlərini qeyd edin. Unutmayın bileti tapmaq üçün sizin cəmi 1 saat vaxtınız var! 

Addım 3: Qızıl biletin uyğun olduğu günü tapmaq üçün axtarışa davam edin.

Unutmayın, biletlər yalnız 15 Sentyabr 2016 - 30 İyun 2017 tarixləri arasında axtarmaq lazımdır.

Addım 4: Bileti tapdıqdan sonra, adi qaydada rezervasiyanızı tamamlayıb unudulmaz səyahət üçün çantalarını toplayın.

 

* Şərt və məhtudiyyətlər şamil edilir. 

 

Xəzinə Ovuna aşağıdakı günlərdə qatılın:
Tarix Region Ölkələr Vaxt*

Çərşənbə Axşamı

30 Avqust2016

Asiya - Sakit Ökean Hövzəsi

Cambodia, Thailand, Vietnam

12pm-1pm

Indonesia

12pm-1pm (ICST)

Myanmar 12:30-1:30pm
China, Hong Kong, Malaysia, Singapore 1pm-2pm
Japan, South Korea 2pm-3pm
Australia 3pm-4pm (AEST)
New Zealand 5pm-6pm

Çərşənbə

31 Avqust 2016

Asiya - Sakit Ökean Hövzəsi

Maldives, Pakistan 1pm-2pm
India, Sri Lanka 1:30pm-2:30pm
Nepal 1:45pm-2:45pm
Bangladesh 2pm-3pm

Çərşənbə

31 August 2016

Afrika Morocco 10am-11am
Algeria, Namibia, Nigeria, Tunisia 11am-12pm
Egypt, Mozambique, Rwanda, South Africa 12pm-1pm
Djibouti, Eritrea, Ethiopia, Kenya, Sudan, Tanzania, Uganda 1pm-2pm
Seychelles 2pm-3pm

Cümə Axşamı

1 Sentyabr 2016

Amerika Canada, United States 1pm-2pm (EST)

Cümə

2 Sentyabr 2016

Avropa

Croatia, Hungary, Poland, Serbia, United Kingdom 12pm-1pm
Austria, Azerbaijan, Belgium, Bulgaria, Denmark, France, Georgia, Germany, Italy, Netherlands, Norway, Romania, Sweden, Switzerland, Spain, Turkey 1pm-2pm
Russia 1pm-2pm (MSK)
Armenia, Cyprus, Finland, Greece 2pm-3pm

Bazar

4 Sentyabr 2016

Orta Şərq və Ərəb Yarımadası Bahrain, Iran, Jordan, Kuwait, Lebanon, Saudi Arabia 1pm-2pm
Oman, UAE 2pm-3pm
Iraq 2:30pm-3:30pm
* Bütün saatlar və günlər ölkələrin lokal vaxtlarında göstərilmişdir

  • Satış müddəti: İştirakçı ölkələr üçün seçilmiş gündə cəmi 1 saat. Zəhmət olmasa ölkələr, günlər və saatlar üçün yuxarıdakı cədvələ baxın. 
  • Yalnız 1 gediş dönüş və ya bir tərəfli Ekonom sinif biletlər üçün keçərlidir.
  • Qızıl biletə dövlət vergisi və hava limanı xərcləri daxildir. Bu xərclər sərnişin tərəfindən ödənilir. 
  • Bir neçə rezervasiya sinfi olan bronlarda ən sərt qaydalar olan uçuşun şərtləri tətbiq edilir.
  • Minimum və maksimim qalma müddətləri rezervasiya sinfinə uyğun dəyişir.
  • Digər şərt və məhtudiyyətlər şamil edilir. Zəhmət olmasa rezervasiya zamanı qaydalarla tanış olun. 
Səyahətinizi rezervasiya edin